De keuze van de dakopbouw is afhankelijk van een aantal parameters. De verwachte levensduur, de draagvloer, een energetische eis, een bepaald comfort, het binnenklimaat in het gebouw, de brandweerstand, esthetiek, zonnepanelen, dakterras, groendaken,… Allen kunnen ze bepalend zijn voor het ontwerp en de materiaalkeuze. Hierin maakt u samen met Coverto steeds de juiste keuze.
 
Kiest u voor een uitvoeringsbegeleiding door Coverto, dan kiest u voor een onafhankelijke partij met één aanspreekpunt die tijdens het volledige traject uw belangen verdedigt. Zowel op technisch, planningsmatig als op financieel vlak. U kiest voor kwaliteit van uitvoering met een maximale levensduur van uw dak.
 
Hoe pakken we dit aan?
 
 

1. We beginnen steeds met een vooronderzoek. Naast een visuele controle maken we één of meerdere insnijdingen om de samenstelling van het dak, de toestand van de verschillende materiaallagen, het type van de ondergrond en de bevestigingswijze te bepalen. Na het stellen van de juiste diagnose bundelen we deze in een rapport met duidelijke foto’s, een gefundeerd en gedetailleerd renovatie advies, een prijsraming van de voorgestelde oplossingen en komen we dit presenteren tijdens een (algemene) vergadering.

2. Kiest men voor de verdere uitvoering van de werken, dan verzorgt Coverto voor u de opmaak van het lastenboek en de prijsoffertes. We analyseren en bespreken met de opdrachtgever de verschillende offertes en kiezen in samenspraak met de uitvoerder. 

3. Tijdens de dakwerkzaamheden voorziet Coverto praktische controles in overleg met de opdrachtgever. We onderzoeken de conformiteit van de producten en analyseren de kwaliteit van uitvoering. Verder wordt beoordeeld of men conform de veiligheidseisen werkt. De bevindingen worden op regelmatige basis gerapporteerd aan de opdrachtgever met aan het eind van de werken een proces verbaal van oplevering.

4. Bij Coverto volgen we het project verder op tot alle opleveringspunten van het proces verbaal zijn weggewerkt.

Projecten

Res. Negresco

Knokke Heist

Res. De Wegwijzer

Ieper

Res. Grenoble

Oostende

Res. Righi

Knokke Heist

Res. Apollo

Strombeek Bever

Res. Flora

Aalst

CONTACTEER ONS

Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief

Privacy Policy – Vennootschap Belin Projects bvba BE 0655.876.485